Friday, 21 June 2013

Teringat-ingat makan kat SR tu

2 minggu lepas saya ambil cuti sebab ada interview kat KL..
Lepas interview terus rojer BFF, syida ajak lunch sekali...
Dia kerja kat Putrajaya nun..Syida ajak makan kat Secret Receipy area putrajaya tu..

Jadi i followww jeeeeeer..


1st time order menu ni..Serius lupa nama weh! Memang kena dengan tekak saya.. Ayam tu macam ala-ala chicken chop..Tapi dia letak macam sos spagethi dan cheese kat atas tu...Memang sedap sangat..Salad tu pulak ada rasa masam-masam..Maybe dia punya dressing jus lemon kot..

Bila tengok gambar ni macam teringat-ingat je kesedapannya..Harga kalau tak silap RM18++ kot..
Berbaloi sebab kena dengan tekak saya,.hihi



Ni la aweks mak orang cun a.k.a bff saya tu..Kat sekolah dulu kemain ramai peminat..haha..
Dia macam biasa kalau makan SR mesti nak order tomyam itu...
Tomyam kat SR pun terbaik..pedas yooo! 

Bila nak terjah SR lagi ni...? 

5 comments:

erin said...

baru makan SR kelmarin, order faveret ikan yg kuah dia hijau2 tu..hahaha lupa tajuknya.

hayati hashim said...

I ngn hubs mcm dh serik mkn SR. Tomyam tu my fav tp hrtu mkn dpt ayam n cndawan busuk. Pastu mee kari pun x sedap bau smcm. Pastu hubs dh mcm merajuk x nk mkn SR. Kena cri alternatif tomyam lain...skrg kami berpuasa mkn SR. Hihi

Farah Waheda Wahid said...

SR menu memang awesome... Farah suka carribean fish fillet... dan juga lamb shanks dia...

cha said...

tekak i ni SR yg sedap kek je yang lain kureng huhu tu tekak i la :)

-fiexa- said...

jom! len kali ajak aku sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015