Monday, 10 June 2013

JJCM @ Pizza Hut Kajang

Dah kenapa asyik update pasal makanan je mama aisy oi!!.. Hobi mama aisy makan makan dan makan..lepas tu sentap la gems bagai kan!!!  Ok..Berbalik pada cerita makan pizza..hihi...Hari tu en.suami balik bawa kupon Pizza RM40...Suka la saya..Terus ajak en.suami terjah pizza esoknya..


Nampak sedap kan?? tapi ntah kenapa pizza kat sini..Keras semacam ?!!..Tapi ku telan jugak!


Desert ni dapat lepas kena sound "lambat lagi ke?? Grrr!!"
Nampak ja macam kecil dalam gambar..Sekali datang ..Agak besar la..


Sup ayam sedap! kalau mushroom sup lagi sedap!


Mix Salad..
Makan kat sana tapi mintak bekas untuk take-away..
Nampak tak ketamakan disitu! Berbaloi-baloi!


Aisy layankan aja mama n papa makan..
Sambil berkata :  "jariku lagi nikmat  dari pizza"..
Hisap 2 jari adalah trademark Aisy bila dah ngantuk dan lapar!

Semua sekali RM60++..
Cuma tambah RM20 ja..TQ kupon!!

1 comment:

hayati hashim said...

I p pizza mkn desert jek.. pizza nya x berapa lalu. Paling cinta dengan sundae biskutnya.. bau pn dh menghairahkan..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015