Monday, 17 June 2013

Dapur berasap bila weekend ja

Kalau hari kerja memang jarang sangat nak masak..
Kalau en.suami kerja shif pagi ..Ada jugak la masak..
Sebab en.suami akan tolong tengok kan Aisy...
Kalau shif petang, en.suami akan dinner kat office ja..
tapi Makanan Aisy memang wajib masak la 2 hari sekali..

Jadi bila dah weekend haruslah berasap dapur..
Serba salah pulak kalau tak masak kat en.suami kan..
Walaupun kadang-kadang tak berasap jugek weekend pun sebab keluar.hihi..

Hari Sabtu 
Siakap 3 rasa
Sayur campur  bertelur kuah pekat! *nama? hemtan la labu!





Hari Ahad
Ayam Masak Merah
Ikan keropok goreng


Nanti nak kongsi resepi siakap 3 rasa tu lah..
Simple ja nak buat tapi dap dap ooo...hihi..

Masa masak hari Sabtu tu, Aisy sedap ja tidur dengan papa dia..
Senang la mama bersilat kat dapur nun...


Comeiiiiii tak baby tonnnn??

1 comment:

Siti Haslinda Sadiken said...

bleh la share resepi lauk2 yg sedap tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015