Thursday, 8 December 2016

Pisang cheese sedap di Bangi - The Pisang Cheese

Sebenarnya Pisang cheese ni memang favourite cik tie. Memang alergic kalau nampak harus nak terjah pergi beli. Kebanyakkan pisang cheese yang ada area bangi ni semua dah try. Dan baru ni tengok kat IG ada  pisang cheese baru buka..Iaitu The Pisang Cheese ni .  Terus cik tie terjah. The Pisang Cheese ni dekat Restoran Barra di Bangi. Landmark. Berdepan tasik cempaka bangi..



Menu yang ada. Favourite Cik Tie Salted Caramel n Choclate Cheese.
So far memang memenuhi citarasa sebab cheese dan topping  dia banyak. Tak kedekut.
Selalu kalau beli mesti ciput jer letak . Tapi the pisang ni punya topping n cheese memang tutup habis goreng pisang tu. Nikmat betul makan..Cheese dia pulak sedap!


1st time order waktu ni. Order dua perisa terus..Sebab nak rasa..
Lepas dah rasa asyik muka cik tie je hari-hari kat gerai ni.hihi


Ni paling favourite.. Salted Caramel Cheese..

Uols yang area bangi boleh la try.. Confirm repeat datang lagi.
Cik tie tak de komisyen pun iklan ni tau..Tapi sebab sedap harus letak kat blog.
THE PISANG CHEESE terbaik
Cik tie bagi 5 bintang! :)
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015