Friday, 28 June 2013

JJCM @ Restoran Wadihana Islamic Kitchen Bangi

Lepas dah gigih ganti puasa..Tekak macam teringin pulak nak makan western..Google la restoran area bangi yang cam best sikit kan..hihi..Ajakla officemate baru pergi..Restoran ni corner lot..Barisan belakang Manjaku tu ja..Seksyen 9...

Kat sini ada pelbagai menu menarik..Western ker tak western ke semua ada..hihi..suhsi n tempayaki pun ada..Nampak tak kepelbagaian disitu..Service boleh tahan cepatlah..Pelayan kat sana pun ramah sangat..Kat luar restoran tak sempat nak masuk lagi pun dah bagi salam...Bagus! Harga pun ok lah..ala-ala harga Secret Receipy jugak..Sekali sekala ok lah nak mencuba..Kalau hari-hari pitam poketnye punn!

Antara menu yang kami order..


Nancos cheese la..Lupa nama! Sedap gilakkk.
Cicah pulak dengan tomato n ala2 mayo kat tgh tu..nyum..!.Cheese dia tebal ok!
RM12.90


Saya punya..
Grilled chicken chop with mushroom sos..Sedap jugak..sos dia sedap..sayur dimasak sempurna..Ayam pun masak sedang elok..Maveles laa! *ada gaya chef zubir komen tak..? LARIK!*
RM18.90


Ni member order..
Lamb chop with blacpaper sos..Pun sedap sgt!
RM18.90


Air pun nak snap..haha..Air mata kuching saya punya..n Bandung itu..
RM 2.70/segelas

Memang puas hati makan kat sana..Nanti nak try menu nasi goreng , tempayaki or sushi pulak..
Kali ni nak ajak en.suami. tercinta ku..hihi....

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

Bila sebut tepanyaki... teringin pulak...lama dah tak melayan tepanyaki...

cha said...

ramai jugak i tgk dh try situ. nanti nk tryla hihi yg penting halal gitu kan :D

-fiexa- said...

restoran feveret aku nih. western semua sedap. try nasi goreng tok mak, aglio olio dia memang terbaik. teppanyaki dia pon sedap. pendek kata semua sedap lahhh kat sini. hahaha. kena dengan tekak aku.

Zul Akmar said...

Kat Sini Saya Ada Menjual Daging Fresh Sesuai Untuk Juadah Berbuka Puasa Nanti...Insyallah Rasa Pasti Puas Hati.....Berminat Nak Mencuba Boleh SMS/Whatsapp : 0175353865/0146952574


Daging Kambing Biri-Biri = RM18 /pack
Daging Lembu Tempatan = RM18 /pack
Daging Ayam = RM8 /pack
Daging Kisar = RM 13 Sekilo

Papa-NtiQ said...

Hi ...saya pun baru jer upload pics masa makan kat wadihana steakhouse tapi branch Johor Bahru di www.blogmakanbest.blogspot.com
Senang2 tu singgah le yer....blog saya nih cakap pasal makan jerrr 100% takde topik lain hehe dan kalau bolih follow la yer TQ bebanyak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015