Wednesday, 13 February 2013

Noodle Station Alamanda

Bercuti lama ni rasa lemau sangat nak update blog..hehe..

1st time try makan kat noodle station kat Alamanda ni..  macam-macam ada.. menu western pun ada.. Untuk pertama kali ni saya order Mee Tomyam *tak ingat nama* .. Serius sedap! Tomyam tu macam dicampur dengan santan/susu sebab rasa lemak-lemak pedas gitu....Adik saya order nasi goreng tomyam *gambar tak amik pon* .. Dia cakap sedap jugak..memang terasa kaw kaw rasa tomyam..dan pedas yang sedap!


Air ni pun lupa nama..Grrrrrrrrrr! Tapi kat menu tu ada gambar kalo korang nak order ..hiks~!
Pun SEDAP.. Rasa blackcurrent+susu...


Mee tomyam itu!


Aisy meragam sikit masa  makan ni..So bergilir-gilir la dengan adik makan.. sebab Aisy tak nak duduk dalam stroller ..nak dukung jer..Grrr!

Nanti nak ajak en.suami datang sini lagi..Order menu yang sama lagi atau try western food plak!..

1 comment:

nazeef nazeem said...

Salam ukhwah..terliur tgk gambar tuh...follow me back yaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015