Friday, 1 February 2013

Barang dapur

Tadi shopping brg dapur. Tujuan utama nak cari brg untuk aisy makan nanti. Kebanyakkannya semua yg nak beli ada dijual..cuma sangat tak berkenan dengan certain item yang tak fresh. Kok yer pun nak ambil untung kan....kat mana tu? Biarlah rahsia.

2 comments:

cha said...

u selalu shopping mane? i selalu shopping giant je walaupun ada tesco and org ckp murah tp barang selalu takde. pekerja malas nak restock barang tu i geram shopping kat tesco tu

Izzati Asyraf said...

selalu kat tesco or giant..tapi baru-baru ni saja nak try kat econsave..menghampakan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015