Monday, 25 February 2013

JJCM @ Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang

Hujung minggu lepas kami sekeluarga balik kampung untuk tengok baby Dalia *Anak abang ipar* ..Balik hujung minggu je..Penat tapi puas la sebab dapat jumpa family kan..Jumaat saya ambil half day..On the way nak balik tu singgah makan di Restoran Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang.. Kalau dari KL, boleh exit tol taiping  nun..


Dulu masa datang kecik je restoran ni.. Tapi sekarang dah besar..Luas..


Parent in law order ni ..Mee udang mak jah biasa (RM7.00)..
 Udang sederhana..Ada dalam 8 ekor kot..hihi..


En.suami order Nasi + Sambal udang special *Udang besar punya*


Ni saya punya..Nasi Gorang udang special.. Udang besar jugak.. (RM10 kalau tak silap)

Masuk kali ni dah 3 kali makan kat sini..memang puas la sebab udang besar-besar..Harga pun berpatutan..cuma nak ke restoran ni ambil masa sikit.. 

Selamat Mencuba!

4 comments:

achiek anis said...

dekat dgn rumah saya kat kampung sis...memang sedap kan coz udang fresh....

Izzati Asyraf said...

oo yeke..tapi memang sedap lah!

cha said...

kat KL takde ke u? nak pg tepeng jauh benor huhu

Izzati Asyraf said...

cha: kat kl ada versi lain la..versi mak jah xda..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015