Tuesday, 26 February 2013

Aisy Jumpa Baby Dahlia

Aisy balik kampung semata-mata nak tengok Baby Dahlia.. Masa ni Baby dahlia dah 20 hari..Cousin gugurl pertama Aisy merangkap cucu perempuan pertama keturunan sebelah en.suami.. Dah lama MAK tunggu nak dapat anak perempuan.. Tapi semua lelaki.. 3 cucu pertama pun lelaki.. Finally tercapai juga impian mak nak dapat waris perempuan..hihi..
Perkenalkan....
Nur Dahlia Duranni
Muhammad Aisy Iskandar yang interframe..hihi!


Waktu ni Aisy demam..Kesian anak mama..Masa balik hari jumaat tu kepala panas sangat tapi badan tak panas sangat.. Bila malam tu Aisy dah mula merenget-renget dah ..tak selesa agaknya.. Bila cek suhu dah 37.3 dah..Nak dekat demam ler tu.. Pagi esoknya sebelum tengok baby dahlia kat perlis, kami bawa Aisy ke klinik dulu untuk check up.. Dan memang Aisy dah demam selsema tapi tak tinggi sangat suhu.. 

Nota kaki : Hari ni Aisy demam lagi -_- En.suami jaga Aisy hari ni.. Saya TERPAKSA kerja..huhu!

2 comments:

erin said...

aaa lama tak blogwalking kat sini..aisy dh besar. Aish aunty pun dah besar jugak ;)

Izzati Asyraf said...

Erin: cepat ja masa berlalu kan..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015