Wednesday, 21 November 2012

Setia City Mall

Pernah baca di Blog Erina pasal Setia City Mall. Bila tau-tau tu terus ajak en.suami terjah.Memandangkan en.suami bz, saya pendamkan hasrat hati *ewah!* ..Last week, en suami ajak pergi sana lepas pergi kenduri kawan dia..Akhirnya sampai jugak di SCM ni..Syok la berjalan sebab dah ada stroller untuk Aisy..Best la tempat ni..besar sangat..kitorang jalan tak habis..sebab masa tak mengizinkan..dan kepenatan melanda..


Ni tempat muat Aisy ke tempat muat barang mama..Haishh!!!


Singgah makan di Fish Market..Masa ni tengah tengokkan Aisy..Dia dah super ngantuk..


Air apa tah ni..Albama? ok la..rasa coklet + hazelnut


Set untuk 2 orang..tapi kami makan 3 orang..kalau makan 2 orang confirm tak habis..sedap!!


Kesian anak mama sampai trtidur-tidur..pukul 930 malam baru bergerak pulang..tu pun tak puas lagi jalan..

Si isteri yang syok sendiri..En.suami pandang mana tah..geram! *bam bam nya MAMA Aisy*

4 comments:

Hani Syahani said...

Comelnye aisy,mcm sdap je mkin tu,patologi ni..hihi

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

stroller tu fleksibel kn, leh tumpang letak brg mama aisy,,hihihi

sedapnye air abama tu, lom penah try,,yg cala-cala tu penahla,

Erina Asmawani said...

Bestkan SCM..hehehe..memang banyak kedai.Kena sehari suntuk kat sna baru puas jejalan satu SCM tu. Good boy je Aisy tido ;)

Izzati Asyraf said...

Hani:TQ hani..dap2 oo..
Feza:sgt fleksibel..hehe
Erina:Kalau sari suntuk kena bawa pump la..zati ep mum..huhu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015