Monday, 19 November 2012

3 month: Injection

Hari Khamis lepas bawa Aisy cucuk ..Sebenarnya dah lewat seminggu dari waktu appointment tu..kalau ikutkan nak bawa Aisy cucuk di KPJ..Dr. kat situ BEST..tapi memandangkan public holiday ..Dr. off jugak la bercuti...Terpaksa bawa jugakla Aisy pergi cucuk kat KPMC..macam sebelum-sebelum ni jugak..Dr. kat situ cek macam tak nak cek ja..Kecewa sangat..anak dah 2 bulan batuk kahak tak baik-baik..bila kita mengadu..boleh dia pegang-pegang sikit..ok sudah..hoi hoi hoi!!!!! *sabaqq ja la* ..Nasib fikirkan anak nak kena cucuk ja ..So far, cucuk kali ni macam sebelum ni jugak..nangis seminit ..lepas tu ok balik..*Good Boy*


Sekarang asyik nak duduk menegak ja..kalau saya baringkan sikit..mengeras ja badan dia nak menegak..Amboi! Dalam usaha nak meniarap..tapi belum berjaya lagi..Good luck anak mama!! 
Sekarang suka sangat masukkan jari dalam mulut..bukan ibu jari ja tau,..semua jari ok..hurm!..Dah pandai nak borak..ramah betul..kalau masuk kat kedai mana-mana time mama shopping..suara dia la yang paling ramah kat dalam tu...hehehe..


Mama, i'm ready for 3 month injection *Sensored*

3 comments:

Hani Syahani said...

pehhh dia punye betisss!! geramnye!!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

aisyyyyy comelnya die,,bambam tau,ehhee

Izzati Asyraf said...

Hani & feza: bam bam la..minum susu ibu..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015