Monday, 12 November 2012

Burger Bakar Sungai Ramal

Baru-baru ni tengok kat facebook cousin upload gambar burger bakar sungai ramal kan..Terbakar la hati ni nak merasa..sedap ke tidokkkkkk?haha..Terus ajak en.suami pergi..sanggup tu redah hujan semata-mata nak beli burger ni.. Saya order burger daging cheesy..Harga RM10.50..
*Gulp!! Makan hari-hari ni mau bankrup*


Inilah dia burger bakar itu...Memang sedap..banyak sos dia..yang paling penting sangat cheesy..melimpah-limpah uols! *Sila terliur* Daging agak tebal CUMA..CUMA.. Daging tu kalau bakar lama skit lagi OK kot sebab bila makan macam ada biji-biji daging tak berapa masak..yang lain semua perfectoo!


Jemput makan..

5 comments:

Zie Madini said...

eee..tetiba rasa nk makan burger stall gak ah. gluppp

Izzati Asyraf said...

sila-sila..hehehe..

Miza Yusof said...

aduh, tergoda dengan cheese yang meleleh tuh. slrrpppp :D

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sedapnyer,,hahaha skrg blogger byk yg post pasal bege bakar, ni yg teliur ni =D

Hani Syahani said...

tgh lapo ni tgk ade post pasal bege..fuhhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015