Monday, 20 May 2013

Walker Pilihan

Finally, Aisy dah dapat Walker diusia 9 bulan..Yeay!! Walaupun ada pendapat mengatakan yang walker ni tak bagus untuk baby..Tapi kami sebagai mama dan papa ada reason tersendiri..Bukan nak letak anak sampai 24 jam walker tu pun..


Suka design ni..Bila tengok warna merah lagi triple suka..Mama dan papa ja suka..
Aisy suka ke tidokkk??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Haaaaaaaaaaaaaa..ni bukti dia...Opkos la SUKA!!


Macam-macam mainan kat depan nun..Siap ada lagu dan lampu lagi..
Tapi haruslah letak bateri dulu..
Kusyen tempat duduk tu pun macam selesa..


Bawa kereta...Boleh convert untuk function rocker macam bawah ni jugak...


Walker pilihan kami untuk anak tersayang..

Sweet cherry : 2 in 1 Auto Walker
  • Suitable from 6 month above to 1 year old (not more than 12kg)
  •  Multi-height adjustment
  •  Compact and easy folding mechanism
  •  Removable electronics music and toys tray
  •  Swivel wheels for easy mobility
  •  Easily convert to ROCKING functions.
  •  A stepping mat is included

Walker ni beli kat JUSCO Mid Valley..Harga asal RM219.00.. Dapat pulak diskaun 20% ..
Berbaloi-baloi!..

6 comments:

Lelaki Ini said...

alololo! sukanya nmpk dia..
comellah. rse nk geget2 je. haha

Chekgu Azrine said...

Anak akak dh lama dok walker..terpksa sbb sng akak nak buat keje..hehe..

missayu said...

sama dengan Nia punye cuma Nia punya kaler pink..tp mainan n function dia sama.....

Izzati Asyraf said...

Betul kak..

Izzati Asyraf said...

Excited la dapat mainan baru..hihi

Izzati Asyraf said...

best kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015