Tuesday, 28 May 2013

Dah Dapat Makan Meatball Abang Burn

TQ en.suami yang mendengar permintaan isteri yang tekak dinasor 
Makan masa cuti hari wesak lepas balik Karnival Belia tu..
Macam biasa memang terjah Burger Bakar Abang Burn di Sungai Ramal Kajang ja..
Memang agak ramai beratur..Ingatkan kena tunggu lama nak tapau..
Sekali tak sampai 5 minit dah siap..i loikeee!


Meatball tu sangat juicy..Rasa lembut di dalam..So far ok lah..Kalau lebihkan sos dah cheese tu lagi terbaik..*gila cheese*..hahahah..Tapi kalau korang nak try better makan kat gerai lah..sebab bila tapau paham2 la..Kentang akan jadi lembik..hihi..


Tapau Burger Beef Cheesy jugak..Mana cukup makan meatball ja..hahah...Ni kongsi dengan en.suami..Sebab masa pergi karnival belia tu dah melantak laksa utara..haha..


Bila potong burger tu lagi nampak cheese melimpah-limpah..so sedap!

p/s: tapi tak boleh lawan meatball ikea..ops! larikkk!

4 comments:

Siti Haslinda Sadiken said...

nasib kt seremban pun ada abg burn..hehehhe..suka burger tower dia :)

Izzati Asyraf said...

Sedapkan..mesti cheese melimpah ruah..

cha said...

burger dia biasa je bg i huhu. meatballs tu bolehla sodap lg ikea haha. tp okla kan not bad

Izzati Asyraf said...

aah not bad cha..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015