Tuesday, 28 May 2013

JJCM @ Restoran Volcano Shabu Shabu Cyberjaya

BFF, Syida ajak teman buka puasa. Nak makan steamboat katanya...Dia yang bawa ke Restoran ni..Saya memang tak berapa familiar dengan area sekitar cyberjaya tu..So far, memang tak mengecewakan ..Kami ambil set seafood..Cuma tambah sayur n jagung..Boleh pilih jenis kuah..dan yang bestnya ada macam-macam jenis sos.. Kuah tu kalau masuk semua bahan-bahan dan letak sos baru terngkat..Kalau makan kosong camtu idokla sedap mana kan..hihi..

Nanti nak ajak en.suami datang pulak..Hari tu kami dengan anak masing-masing ja..Dengan Aisy tak nak duduk dalam stroller dan semua sudu pinggan mangkuk dia nak capai...Mama tak tenteram nak makan nak..huhu..Tapi tetap jugak habis sebab makan laju-laju..


Macam-macam ada


Pilih kuah tomyam dan sup ayam..


Tak pernah-pernah order air asam boi ni..Apakah??


Ambil 3 jenis sos ..Tu pun member yang ambil..Dia pun blur nak pilih sbb banyak pilihan sos..

2 comments:

Siti Haslinda Sadiken said...

lin kalau kt seremban nie gie johnny's je laa..

heder satilan said...

UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015