Monday, 17 December 2012

Weekend: Santai di Swimming Pool

Weekend lepas best sebab en.suami cuti..yeay!!  Hari Sabtu tu lepas dah settle kemas rumah, kami ke Jusco Cheras sebab saya nak cari seluar..Maklumla jeans lama-lama semua dah TAK muat..Sentap dengan diri sendiri! Penimbang dah naik angka 60+++.huh!! Sekarang memang lapar je memanjang..Orang kata kalau breastfeeding memang macam tu ke? ada tips kurus tak tanpa makan apa-apa kapsul?huhu.


Hari Ahad cadangnya nak rehat-rehat ja kat rumah..Tapi pagi tu keluar juga sebab Aisy bangun awal sangat...kami pun keluarla breakfast kat luar..Ingat nak  bawa Aisy jalan-jalan ambil angin pagi kat Putrajaya..tapi lepas breakfast tu Aisy dah tertidur dalam kereta..Jadi ..moh ler kita pulang..Sampai parking kat rumah Aisy dah bangun..Jadi bawa dia pergi swimming pool..pergi tengok ja..tak swimming pun..Sebab papanya kata dah 6 bulan baru boleh masuk swimming  pool tu..nanti sejuk katanya..penat mama nya belikan swimming suit awal-awal untuk Aisy..sebenarnya mama yang excited nak terjun dalam tu..hehe..

3 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh nnt aisy dh besa bleh swim2 ngn mama ye

izfanora said...

aisy.. sama nama mcm sepupu.. bestnya dah ada anak kan.. hihi.. control mkn je kot.. xyah pil2, bhya.. :)

Izzati Asyraf said...

feza:can't wait..hehe
izfanora: nak control tu susah tu..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015