Friday, 14 December 2012

Station Kopitiam Metropoint Kajang

Selalu gak saya dan family ke Metropoint Kajang ni. Sebab sebelah rumah ja pon. Selalu datang sini jalan-jalan ja.window shopping, tapau roti kat suki, tapau caramel frappucino starbuck, tapau onion and double cheese di  hot n roll, tapau ais krim baskin robin*banyak pulak senarai*. Kebetulan masa pergi haritu memang perut mengaum manja sebab lapar sangat..Ternampak la banner "station kopitiam" ..Terus la pergi kat tingkat 1..sebelah kedai barang sukan..

                         

Gambar menu tak snap pon ..sebab lapar tahap tak boleh tahan *buruk perangai* Saya order set nasi chicken chop ni.. Dalam set tu ada teh ais limau, sup, buah tembikai dan nasi ofkos! Memang chicken chop tu besar sangat..puas makan..sos blackpaper pun sedap..sup pun ok lah..air pun sedap..bauh tembikai pun sedap..*sedap ja ko??ke sebab ko lapar* Eh! Betul SEDAP!

Cuma..cuma..*wajib komen* service kureng sket..Masa nak bagi menu tu boleh plak waiter ni nak TERRRjatuhkan menu yang keras tu atas Aisy..Masa tu Aisy dalam stroller..Nasib baik dia sempat sambut..Kalau tak saya saman dah sebab Cuai..Lalai..Bukan buku menu ringan-ringan oiii..keras kot + tebal lagi..Kalau setakat jatuh kat kita-kita ni tak pa..tapi kat baby kot..
*jangan emo lebih eh..tak jatuh pun lagi..ngeh ngeh*      
Muka happy la sebab perut dah kenyang..Alhamdulillah..

Ada lagi nak sambung..disebabkan menu kat atas tu kena dengan tekak saya..saya ajak officemate pergi lagi esoknya..order benda yang sama...yang sedihnya..ayam tu dah jadi saiz kecil, coleslaw ciput ja, sup bagi time nasi dah habis..Grrrrrrrrrrrrrrrr!!  masa nak bayar saya bagi dia RM50..Nak bagi balance pun ambil masa punya lah lama..Lepas tu yang tak boleh belahnya..nak bagi balance lagi RM20 dengan RM1x 20 keping..bayangkan?? kalau bagi time raya tak pe gak ..leh buat duit raya..Sabar je la!

Sayang la..makanan dah sedap,tip top tapi servicenya??hurm...fikir-fikirkan..

2 comments:

Ayu azmir said...

sweet femly....

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

ish dhla ayam makin kecik pulak, service tak bagus, kalau saye memg say goodbye forever tu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015