Wednesday, 12 December 2012

2nd Anniversary Celebration

Tahun ni sambut simple-simple ja.. Tapi tetap best!!! En suami kata hadiah postpone bulan 1 ..hadiah pergi honeymoon kat sabah la tu..*ceit!.. Sian Aisy kena tinggal..huhu..Seperti tahun sebelumnya, saya order cake nak suprise en.suami..Sekali dia balik kerja dia godek-godek handphone saya dan nampak la gambar kek yang saya snap tu..*Spoil!! Kalau ikutkan nak celebrate malam 12am 10/12/12 tu..Tapi memandangkan Aisy dah tidur..Kita postpone esok ja la sambut .. Esoknya lepas balik kerja baru la potong-potong kek..snap-snap gambar..Dan malamnya en.suami suprisekan dengan Filem Istanbul Aku Datang yang memang dah lama saya nak tengok..So sweet..Aktiviti seterusnya lagi sweet..Eh!!



1st Anniversary berdua..2nd Anniversary bertiga..3rd Anniversary??


Mama sayang Aisy



Rev Velvet Cake..Nyum!!

Walaupun hanya sambut hanya potong-potong kek ja..tapi bermakna tau..Yang penting orang yang kita sayang ada..Ceewah!! Looking forward to celebrate for a thousand year!!!

4 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wahhh syoknye,heheheh red velvet tu sedap

Izzati Asyraf said...

sedap!

Ayu azmir said...

salam perkenalan... apy anyvesery...

Izzati Asyraf said...

TQ AYU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015