Monday, 14 January 2013

Steamboat Johnny lagi

Weekend lepas terjah Restoran Johnny lagi.. Nak makan steamboat punya pasal.. Selalu kalau pergi full house ja..Tapi kali ni ada tempat kosong..Mana taknya..kitorang lunch pukul 330pm kot..shaking satu badan ..hahaha..Sanggup tu dari the mines pergi jasco balakong semata-mata nak makan steamboat.. hehe..TQ en.suami melayan perut isteri yang sedikit banyak mengada-ngada..wakaka..

 Papa & Aisy's Trademark! ROCKERS!
Aisy berjaga kejab je nih..elok makanan sampai dia pun ZzzzZZzzz..Bagus anak mama nak bagi peluang mama makan sampai muntah..huhu..





Kalau makan kat Johny ni selalu kami jarang ambil steamboat set..Pilih satu-satu apa yang nak makan untuk steamboat..sebab kalau order set banyak sayur dan ada yang tak makan pun.. Lagi satu kalau makan kat sini wajib order chicken wing & honeydew milk shake. Sebab SEDAP!

 Mesti korang pun selalu makan kat sini kan?? ke ada tempat steamboat yang lagi best??

2 comments:

-fiexa- said...

seoul garden!
jom tie kita pi sama2. :D

Izzati Asyraf said...

nak..nak.! tapi bawa Aisy sekali eh..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015