Friday, 18 January 2013

Off to Kota Kinabalu Sabah


It's Friday! Hari yang paling bersemangat sepanjang minggu sebab esok dah weekend!
Selepas setahun menanti..
Akhirnya, akan bercuti ke KK Sabah next week.
Pra-Honeymoon kononnya.
Aisy kena tinggal.*papa tak nak bawak* Sian anak mama..
Nanti Aisy besar sikit papa bawak k..
HAPPY nak gi bercuti. Tapi SEDIH sebab anak kena tinggal! Sobs!

Happy weekend ya..

4 comments:

cha said...

wah bestnya. enjoy your holiday ambikla kesempatan tak bwk anak ni dating puas puas tau :D

Izzati Asyraf said...

cha: hahaha..dah ada anak ni ingat anak lebih tau..*husband baca ni mau sentap*.

Erina Asmawani said...

Wahhh..syioknya hunnymun KK. Pergi poring hot spring tau..tapi nanti mesti teringat2 kat Aisy je.Huuu

Izzati Asyraf said...

Erina: Semestinya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015