Wednesday, 2 January 2013

New Year 2013 di Putrajaya

Amboi tajuk kemain lagi..nak cerita pasal breakfast ja pun..Semalam cuti kan, jadi bila cuti mula la nak keluar berjalan..Memandangkan en.suami kerja sebelah petang..Jadi pujuk dia keluar sebelah pagi untuk sarapan..hehe..Kalau kat Putrajaya , memang port breakfast paling best kat food court presint 9..sebab macam-maca ada..


Budak busuk bangun awal kejut mama papa


Semua muka busuk..hehe..Pukul 730pagi dah keluar..


Saya makan nasik dagang tapi lauk ayam..En.suami pelik ja..asal lauk ayam?bukan makan dengan ikan ke nasi dagang..ayam nampak lebih menarik! Nasi dia memang sedap oh..patutlah ramai orang beratur..


Lepas breakfast, pusing-pusing ja area putrajaya tu..as always, masa ni Aisy dah mentidurkan diri..Nanti Aisy dah besar boleh bawa Aisy datang kat taman rekreasi kat area putrajaya ni..banyak betul..can't wait..

2 comments:

cha said...

u duduk putrajaya eh? i tak suka pg sane sebab selalu sesat haha

Izzati Asyraf said...

zati duduk kajang.tapi selalu pergi sana..pusing-pusing..sebab tu dari sesat jadi tak sesat dah..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015