Tuesday, 8 January 2013

Dinner di SR

Dinner di Secret Receipy semalam. Kononnya nak celebrate birthday anak yang berumur 5 bulan itu. Tu adalah alasan yang  tak boleh belah  munasabah oleh si mama kepada papa.. Lepas kerja terus terjah SR..

Makanan dan minuman yang diorder..

Saya order Fish+Salad*Tak ingat nama*..Harap-harap tak hancur la diet..Tapi oreo milk shake n carrot kek tu macam hurm!! HANCUR! haha..En.suami order spagethi tomyam seafood eh nama dia..ntah! ok gak rasanya ..unik! Rasa ikan yang saya order tu sedap + sos dia memang terangkat..tapi kalau makan banyak jadi muak..tapi cover balik dengan rasa salad & sos yang ada rasa mint2.

Anakanda yang dah 5 bulan..Kejab ja rasa. Aisy macam biasa dah pensan mentidurkan diri waktu ni..Memang time dia tidur pun..Sian anak mama..

Nak buat ucapan jab! Harap-harap en.suami baca la.. Terima Kasih abang yang selalu jaga Aisy time mama makan..Yang selalu bagi mama peluang makan dulu..walaupun abang dah lapar..Terima kasih juga sebab selalu bangun malam panaskan susu Aisy..Walaupun papa kena bangun awal esoknya pergi kerja..Tapi papa bagi mama tidur nyenyak..Tak kacau pun..terharu..! U r the best bestest husband in the  world!! 

I'm so lucky to hav u my sweetheart!

2 comments:

cha said...

ceh birthday anak tapi parents dia yg melantak haha alasan tak boleh diterima :p

Izzati Asyraf said...

cha:hehe...memang! wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015