Tuesday, 16 April 2013

The Manhattan FISH MARKET Alamanda Guna Voucher Groupon

Semalam dinner di The Manhattan Fish Market Alamanda Purajaya.. Beli voucher dari Groupun RM49 ja..Untung lebih kurang 60% oooo..hihi...Harga sebenarnya RM100++....Actually, 1st time saya beli di Groupun..Memang Berbaloi-baloi lah.. Dengan RM49 dapat menu-menu kat bawah ni..Best!


Drink for 2 person + Salad 
*Air Sprite kot campur lemon..Sedap..Salad tu pun memang kena dengan sos hitam tu*


3 jenis sos


Grilled Gala Platter
*Portion besar..Kitorang makan semua kecuali kentang tu tak habis..perut dah ketat*


Garlic Herb Mussels
*Rasa lebih kurang macam mushroom sup pun ada..Roti tu makan dengan Sup tu memang terangkat..*

Memang puas hati makan dengan harga yang sangat ok..Memang rata-rata yang makan kat sana order menu yang sama..Mungkin diorang pun beli voucher groupon kot..hihi..Kalau tak silap hari ni last untuk beli voucher ni.. Refer SINI untuk beli..Lepas beli ..just bawa voucher tu yang di print dari email korang ke Fish Market pilihan..Makan & balik..hehe.. ..

2 comments:

cha said...

haha tulah ramai i tgk beli voucher dr groupon ni u

Izzati Asyraf said...

cha:u pon join la sekali..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015