Wednesday, 18 September 2013

Open House Aidilfitri 2013


Sori la mama Aisy ketinggalan keretapi ni..
Baru nak cerita pasal Open house..
Hujung minggu pertama raya tu member-member ofis
cakap nak datang beraya di rumah..
So mama Aisy on je..Tapi fikir-fikir juga nak masak apa..
Papa Aisy pulak kena kerja hari tu,.
Terus rojer adik suruh datang rumah weekend tu sebab nak tolong jaga Aisy..
So saya decide nak buat spegethi je..Mudah dan simple..
Petang jummat tu ajak en.suami beli barang semua..

Dah alang-alang member ofis nak datang..
Saya rojer jugak la member terdekat datang rumah..
Neves juga sebab 1st time ajak ramai tetamu ..hihi..
Alhamdulillah kebanyakkan yang dijemput datang dan
puas makan walaupun kena berhimpit-himpit di teratak kecil kami...
Juadah hari tu kuih raya, kek lapis, spagethi, koktel buah, nugget n sosej..
Simple jer kan..hihi...

Insyaallah next year kalau ada rezeki boleh buat lagi dan
jemput group gojes mom pulak..


1 comment:

hazlina azmi said...

Hai..blogwalking.bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015