Monday, 7 October 2013

Santai Sabtu di Putrajaya


Hari sabtu tu bawa aisy jalan-jalan taman.
 Konon nak join senam robik kat presint 9.
Sampai-sampai ja dah habis..
 Tak sampat  pun sebab pukul 9 baru gerak dari rumah.

En.suami perli tak sudah oii..
Sebab dah semangat ni suruh dia tolong jaga aisy..
Saya nak senam robik..puiiii! Sekali tak jadi ko~
 Daripada nak buang lemak terus ternak lemak.

Kami breakfast dulu di food court presint 9
Pada saya menu special kat sini..Lempeng kelapa, Nasi lemak rm1, Nasi dagang..Roti canai.
Masa ni order lempeng kelapa ..Makan dengan sambal ikan bilis ..
Makan panas2 memang terbaik..

 Roger bff syida suruh dia datang.
Lepak kejab barulah bawa aisy jalan-jalan di taman putra perdana putrajaya,
Kat sini sesuai untuk joging dan bawa anak-anak sebab ada playground.
 Eh nak buat photoshoot kawin pun boleh..


Aisy happy dapat jalan-jalan..

Happy weekend yaa~

2 comments:

Ayu azmir said...

jalan jalan hujung minggu ye.... salam isnin...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh besnya aisy dpt jalan2 ye=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015