Sunday, 20 October 2013

Kena sedia syiling


Sekarang kalau pergi jalan2 shopping complex  mesti kena sedia duit syiling.. Sebab Aisy dah pandai request nak main..Aisy akan tunjuk - tunjuk mainan tu bila dia nak main or bila dia nampak ada mainan tu masa tgh2 jln.. 

Dulu masa Aisy kecil lagi, mama dan papa excited nak tengok Aisy main..Bila letak kat mainan tu aisy buat tak tau je.. tak da perasaan...tapi cer sekarang kalau letak, bermimpi la aisy nak lepas mainan tu.. haha.. 


Tengok tu penuh perasaan main..Tu yang wajib sedia syiling sekarang..apepun mama n papa happy bila Aisy enjoy main.. tapi bila dah sampai tak  nak balik tu pitam juga nak memujuk yer.. hihi

1 comment:

Ayu azmir said...

Anak saya pun sama... kadang2 sampai mengelak2 lalu kawasan itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015