Thursday, 7 March 2013

Wood Learning Toys

 Memang dah lama  berkira-kira nak beli toys untuk Aisy ....tapi tak tau nak beli apa di umur 6 bulan ini....Kebetulan masa baca blog aku bukan bidadari tu dia ada cerita pasal wood learning toys.Berkobar-kobar la nak cari...Sekali Blogger Aty baik hati sangat nak tolong jual..Jadi meh la kita beli..hehe..Bukan 1 ok..Borong 2 terus..wakaka..Mama Aisy memang tamak..!

Dear Blogger Aty
Saya dah terima barang yang di order..Terima Kasih yer.. Cuma tunggu lagi satu mainan je lagi..hehe..

Tapi Aisy macam tak pandai main lagi.. Yang dia tahu pegang masuk mulut..hihi..Tapi bila saya gerakkan kiub-kiub bulat & petak tu dia macam teruja jab tengok..hehe..Comel!

Excited betul Aisy dapat mainan baru.. Nampak sangat mama dah lama tak beli toys...hihi..
i'm sorry

3 comments:

erin said...

lama2 pandailah main tu, dah besar sikit abis dipomennye nanti..hahaha, teringat masa kecik dulu, klu ayah rin belikan mainan untuk adik lelaki, tahan beberapa jam je, lepas tu abis dipomennya, punyalah nk tau camne benda tu berfungsi

cha said...

beli soft toy la u. sebab dorg kn kecik lg eceh cakap macam ada baby je i ni haha :p

Izzati Asyraf said...

erin,cha: Tulah..buat masa sekarang kena simpan dulu toys tu..soft toy ada je cha..saja mama aisy beli awal toys tu sebab dapat harga berpatutan..hiks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015