Friday, 1 March 2013

I-city Waterpark

Last month ayah dan mama datang rumah.. Jadi kami decide nak bawa diorang jalan-jalan.. Memandangkan tak pernah lagi jejak kaki kat i-city waterpark tu since baru buka kan..Sanggup ambil cuti tau semata-mata nak pergi..

Sebenarnya,liat jer nak upload gambar dan cerita pasal mandi-manda kat I-city water park ni.. SEBAB ada Tragedi bertekak dengan pekerja/manager i-city yang servis cam ******..At the end, customer always right!!  Saya menang! Tapi benci sebab kena bertekak dengan orang yang tak faham bahasa!! Serik dah nak pergi lagi.. Tempat dah best, enjoy tapi servis macam ****.. Malas nak cerita detail kat sini..sebab bila ingat balik dan sambil taip ni boleh hancur keyboard! *Over nyah!!!


Aisy happy nak mandi-manda


Aisy start angkat kepala nak keluar dari stroller la tu


Tok Aisy pon ada!




Aisy dah rasmi baju mandi.. Malangnya seluar mandi besar daaa..haha..Jadi pakai ja seluar yang ada!


Lepas bagi Aisy mandi 1st round..Bagi makan Aisy..1st time try carrot.. Aisy tak suka...! 


Cekcinya Aisy!


 Masa ni Aisy dah letih..Jadi tukar pampers dan bagi susu..


Aisy Mandi 2nd round dengan tok


Baru lepas bangun tidur..Punya la letih sampai boleh tidur dalam stroller dengan bahang panasnya...hehe..


Sementara Aisy tidur..Kami laki bini main semua mainan kat situ tak sedar diri ada anak kecik..haha.. TQ kakak,mama n ayah sebab tolong tengokkan Aisy..



Naik benda yang sama dengan ayah plak


Tempat untuk kanak-kanak


Nampak tak corong besar tu..Nak gugur jantung naik benda alah tu.. Tapi best!


Kakak pon ada..tapi tak mandi pon..


Kat sini boleh buat urutan air..Kan ada macam shower tu..air dia sangat kuat..Kalau dok kat bawah tu feeling kena urut ja..


Kitorang tak main pon area sini..haha..


Dah puas mandi..Aisy ready nak balik dah..


Muka boring tunggu mama n papa bertekak dengan orang tak faham bahasa!


Cool down.. Muka sunburn! Singgah Mamak Hakim kat Sek 7 untuk makan..Ayam Tandori+Nan Cheese sedap! Milo Ais pon sedap kaw!



Posing jab!hehe..


Service VERY BAD



Seragam tak we ols..?? Baju kuning gitu.. beli kat sabah nun..haha..

PUAS dapat cuba semua mainan dalam i-city tu tapi FRUST dengan service yang teruk!

3 comments:

erin said...

amboi bobotnya Aisy..geram2

cha said...

knp servis dia u? citela at least bole get ready kalau pg nanti.

lama u tak dtg blog i :(

Izzati Asyraf said...

cha:i datang je...tapi tak sempat nak komen..hehe..
erin: bam bam bam kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015