Thursday, 12 December 2013

Our 3rd Anniversary

Alhamdulillah dah 3 tahun usia perkahwinan kami..Masih jauh perjalanan.. 
tahun ni sambut di setiawan perak.. kebetulan ada area sana.. 
Pk2 juga nak buat apa tahun ni untuk celebrate.. 
Roger dengan andy, bff masa kat uitm dulu..sebab dia memang org sana.. 
So dia cadangkan candle light dinner di SWISSOMELT restaurant.. 
Siap offer diri nak tolong arrange..terharu i ols..hihi.. 
Saya mintak andy booking untuk setting meja.. Mintak belikan kek dan bunga.. 
En.suami mmg tak tau lansung..memang nak suprisekan en suami..hihi..



Malam ni mmg aisy tinggal dekat mak n pak kat hotel.. 
Bagi alasan kat en suami nanti kalau aisy ikut nanti dia ngantuk nak tidur.. Hihi.. 
Nasib baik alasan bernas.. Memang dah bagitau awal kat en.suami nak jumpa andy malam tu.. 
Andy join sekali malam tu tapi dia kat meja lain..
sampai2 ja owner kedai tu tunjuk meja.. 
Tersipu2 en suami tengok siap ada candle light dinner.. Hihi.. 




Baru duduk harus posing dulu..hihi


Tengah dok nak bagi hint kat waiter suruh bawa bunga..haha..
Boleh pulak en.suami snap picca..haha..


Eh sapa yang tersipu2 ni? 3 kuntum bunga ros untuk en.suami..


Couple ring hadiah untuk en.suami n diri sendiri


Feeling2 sarung cincin..hihi



Suprise kek anniversary untuk husband juga..
Red velvet cake..


Cinta hati..teman bermanja..teman gaduh...teman mengadu..teman usik2..


Suap2 kek..feeling2 sangat...andy la ni suruh suap2 ..dia nak tlg snap..haha..



 
Moga cinta ni kekal higga jannah..amin..


Menu kami mlm tu...lamb chop..sedap sangat mmg terbaik..

Berjaya juga suprisekan en.suami mlm tu.. Hihi...
thank you pada orang kuat andy yang tolong arrange semua.
 Tanpa hang tak da la nak suprise bagai ni ..kan....

Masa anniversary tahun ni..en.suami just wish jer..
Katanya hadiah postpone next week.suprise katanya..
Dan-dan la dia pun nak suprise bagai..hahaha...

SUPRISE APAKAH????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.

.
.
.

.
.
..

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
..

.
.
.
.
.
.

.
.
.

.

IPAD MINI..

TQ en.suami...Dah lama dok bertasbih kat telinga dia nak ipad..
Akhirnya dapat juga di hari anniversary kami yang ke-3..*Mata keatas!hihi..*

1 comment:

Allene said...

WOW.. bestnya hadiah anniversary masing2... happy anniversary..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015