Sunday, 1 December 2013

1 year 4 month :Aisy 1st hair cut


Akhirnya,diusia 16 bulan aisy potong rambut untuk pertama kalinya. 
Masa aqiqah tu tak kira ehhh!! hihi..
kalau ikutkan mama ni nak jer simpan pjg lagi.. 
tapi tgk rambut dah masuk mata dah..Kesian pulak aisy.. 
Ada juga yang confuse aisy boy ke girl? Boleh gitu?

Potong kat kedai aney je.. port en.suami selalu potong rambut.
Aisy Masa duduk atas papa ok lagi tengok.
bila aney tu start balut dia dgn kain tu..
aisy punya melalak nangis macam kena dera je..
dramatik sungguh!!! ikut perangai sapa tah???  


Aisy start nangis dr mula sampai habis potong rambut..hihi..
nasib aney tu potong dgn cpt dan pantas..ewah!

SEBELUM


Aisy Tengah bergelut nak lepas kan diri..hihi.

Hasilnya...........
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.
.
.

.
..
.

.
.
.
.
.
.
.
.


SELEPAS


Dari tepi : Feeling model ke amik gambar tak pandang kamera..hihi..

Dari belakang: tengah melassk dlm kereta..hihi..


Dari depan : abaikan model air liur meleleh itu..hihi..
amacam?? ada rupa aaron aziz tak?? larikkkkk..!!

1 comment:

DYatie said...

Aisy! Naper nangis beria tu syg oi. Hihi. Takper. First time. Dah second third nanti ok la tu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015