Monday, 2 November 2015

Last day alisya di nursery

Jumaat last week hari terakhir alisya kat taska...cukup 7 bulan alisya di taska sejak alisya 3 bulan..sebabnya dah dapat pengasuh kat area rumah .sejak daftar aisy untuk tadika next year mmg bercadang nak cari pengasuh area rumah...dalam dok pk2 tu tiba2 muncul kakak ila yang mana kami cuma berselisih di lif je..saja tanya dia..rupanya mmg dia babysitter..memang rezeki ...lepas dah pergi rumah borak2 terus decide nak hantar alisya kat dia..


Last day tu order kek untuk teacher2 alisya tanda terima kasih....


Ni la teacher jah yang jaga alisya..nangis2 dia masa last day tu..saya pun terjebak sebak pulak rasa...baik teacher jah ni..peramah dan selalu wassap gambar alisya masa kat nursery..


Dress ni alisya pakai last day..teacher bg hadiah..tq tcer2 ..banyak alisya dapat hadiah..headband, klip rambut n baju2...


Bye2 teacher...nanti alisya datang jumpa tcer jah yer...tak mau sedih2...terima kasih jaga alisya yer..

1 comment:

aryan azra said...

bila dah terbiasa dengan anak2 mesti tecer pun rasa sedih kalau nak berpisahkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015