Sunday, 14 September 2014

Playroom untuk anak

Sambung hadiah untuk Aisy 2 tahun..

Dah lama berangan nak kemas bilik no 3 tu untuk buat playroom untuk Aisy..
Berangan ni semenjak aisy setahun kot..Tapi dah 2 tahun baru la tertunai hasrat tu..
masing-masing bz kononnya..Kebetulan hari tu en.suami cuti..Saya plak MC..
masa ni aisy hantar nursery..
Bolehla mulakan project walaupun pening-pening lalat..
Gagah jugak ajak suami kemas..Anak punya pasal oii..




macam ni la rupa playroom aisy..Cuma kipas lama rosak..
Papa aisy cakap nanti nak pasang kipas gantung tu..
nanti dia tu tak tau la next year pulak kot..haha..




Masa mula-mula masuk tu aisy macam tercari-cari tent dia..
Last2 dia nampak dalam bilik..Terus dia cakap "TANTEK" = Cantik!
Amboi pandai bodek yer..Dari rasa penat ..terus segar bugar mama rasa nak..
Sekarang tengah ajar aisy kemas balik mainan yang dia main masuk bekas yang mama aisy dah asingkan siap-siap ikut jenis toys..
So far, kadang-kadang elok je dia simpan..Kadang-kadang kelaut..!



Banyak lagi plan untuk cantikkan playroom aisy ni..
Tapi nanti-nanti la..Slow-slow buat..Sebelum tu meh berangan dulu..


2 comments:

Allene said...

playroom time lepas kemas cantik.. tp lepas dorang main, pengsan nak kemasnya... jemput singgah blog Sah!!! Kudis Buta.

Ainul Mustafa said...

kemas je..tent tu beli kt mana ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015