Sunday, 7 September 2014

Bawa aisy main di kidzoonia jusco equine park

Memandangkan papa bercuti weekend ni.. Bolehla bawa aisy main..
Dah lama tak bawa aisy main dan jalan2...jadi kami decide bawa aisy ke kidzoonia di jusco equine..
Ini kali kali ke 2 sampai sana..memang tak mengecewakan..
sebab diorang maintain mainan dan tempat bersih..
tak macam sesetengah tempat mainan kanak2 yang dorang tak jaga btol..
kena plak bayar mahal..tapi kat sini kalau weekend cuma RM15 untuk kanak2.. 
Parent free of charges..boleh keluar masuk sesuka hati..
tapi kena make sure tag yang dorang bagi tak hilang la..


Aisy tak bagi peluang mama selfie


Sampai sana pukul 1030am..masih tak ramai orang..best,.



Aisy enjoy main semua mainan kat sini..


Belajar kenal binatang..


Lepas main simpan balik dalam beg..


Aisy berjaya kutip semua binatang tu masuk dalam box tu..good job.

Pukul 1230 tengah hari selalunya aisy tidur..dia mmg nampak letih dah waktu tu..
nasib baik waktu ajak balik tu dia ok je..masuk kereta terus tidur..next time mama bawa lagi yer...









1 comment:

Allene said...

menarik tempat ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015