Thursday, 10 April 2014

Big bro grill n chop

Sebenarnya dah 2 kali makan kat sini.1st time makan dah jatuh cinta...restoran big bro grill & chop ni dekat dengan giant saujana impian..alamat sila google..haha..masa pertama kali datang tu order lamb chop..serius sedap sangat..daging dia lembut..dan sos black paper dia memang pekat dan kena dengan tekak iolsssss...rugi tak cuba..portion pun boleh tahan besar juga..en.suami pulak order spageti meatball..kongsi dengan aisy..bukan main berselera aisy makan..walaupun pedas sikit..lagipun spagethi memang favourite aisy..sama macam mama dia jugak..


Aisy tengah pilih nak makan apa..



Menu..harga sangat berpatutan..boleh mix kalau nak rasa semua..tengok menu yer..


Lamb chop/ lamb shoulder


Spagethi meatball


Kalau makan dekat restaurant aisy la paling excited bila air yang diorder sampai..
Dia yang akan minum dulu..


Masa kali ke dua datang sini, saya order spagethi bolognese kongsi dengan aisy..dan en.suami pulak repaeat order lamb chop..memang puas hati ..sedap dan berbaloi...tak rugi cuba uols..

2 comments:

-fiexa- said...

eh ni dekat rumah aku ni. kali ketiga mai sila roger ekkk..mana tau leh tumpang makan sekali

DYatie said...

Mcm teringin je.
Mcm nak je.
Eh?

Heheehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015