Sunday, 24 November 2013

Mommycha 1st Giveaway

Hi Mommy Cha..Mama Aisy in the house!! 1st time ni nak join giveaway..Mana tau ada rezeki...Mencuba nasib gitu....Dah lama jadi silent reader mommy cha ni..Seorang ibu muda gojess beranak dua..*Ni bukan bodek tau!.Seronok bila part anak-anak dia bebel dalam entry..hihi..

Jom ramai-ramai join MommyCha 1st Giveaway 
Uolss mesti berkepuk-kepuk gambar kenangan dengan anak-anak dalam folder kan..
Memang sesuai join giveaway ni...

Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.

Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)
Senang dan mudah kan?



Moment paling indah bila dapat kucupan manja dari anakanda tercinta! MUAHHHHXX!
Sejuk perut mama nak! Rasa nak goyang inul..eh!

2 comments:

aznor ibrahim said...

ni gigitan manja ni..haha..comeyyynye aisy

Mommy_Cha said...

adududuhh...ni gigit ke makan pau pipi ibu ni?
comey sgt gambo ni.
melting mommycha tau.
tq mama aisy join GA mommycha.
insyallah ade rezki boleh menang gambo gigit pp comey ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015