Tuesday, 20 August 2013

Suprise dari En.suami di hari lahirku

HAPPY BIRTHDAY to ME..
Sweet 27 *Sweet lagi ke?..Matakeatas!*
Terima Kasih semua atas ucapan dan doa kalian di FB & Sms..
Amin..Amin..

I is sedikit pelik bila balik tadi ada orang sambut luar pintu, Ambil Aisy dan beg mamanya sekali..haha..Masuk rumah tengok ada suprise dari en.suami..SUPRISE!!..Siap deco2 happy birthday lagi..Ada kek..Ada lagu birthday .Ada belon..Ada Mungerrrrrr!.. Terharu sangat..*Terima Kasih abang susah-susah buat semua ni*..Dah lama dok berangan dapat suprise cenggini..Berangan jer la..Sekali betul2 en.suami suprisekan!..En.suami ni bukan romantika de amor orangnya...Jarang dia nak suprise2 camni..Tapi bila ada suprise macam ni..I is super happy dan terharu....Kembang  kempis hidung..Sengih-sengih sampai bawa tidur uolss..Wah gitu! 

TQ again abang dengan suprise itu..Really appreciate it.. Love u so much!


Aisy pun excited tengok kek 


Kek birthday untuk mama dan aisy...


Mama (20/8) & Aisy (7/8)


Deco by En.suami..Love it!


TQ papa...Hati bunga-bunga dapat bunga~


Potong kek!



Aisy senyum nampak gigi..Aisy makan biskut ja..Kek tu mama dan papa yang habiskan..hihi..


2 jantung hati saya..Sayang papa..Sayang aisy..

2 comments:

achiek anis said...

alalala...sweetnye...eppy besday mama aisy...

cha said...

alolo sweet jugak husband u ye hihi happy belated birthday you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015