Thursday, 4 July 2013

Cuti 10 hari

Dah lama tak bebel kat sini...Busy bercuti di kampung sendiri..Kedah!..
Cuti seminggu ok! Syurga betul..
Macam-macam aktiviti sepanjang kat kampung ni..
Hari ni bersiaran dari Pulau Pinang..Jalan-jalan cari makan dengan mama dan ayah..
En.suami tengah  berkursus di Cameron highland.....
Esok balik ke kedah balik..dan Esok malam dah nak balik Kajang...
Hari Ahad ni nak ke Kuala Terenganu hantar adik ipar sambung belajar..
Sambil-sambil tu boleh la jalan-jalan ganu sekali....
Dan start 1 Ramadhan ni bermula la rutin bekerja macam biasa..
Tapi di tempat baru.. Semoga dipermudahkan..Amin...

Cerita penuh sepanjang bercuti ni akan menyusul sekiranya puan blog rajin nak update! phewww~

1 comment:

hayati hashim said...

Kedah??? Kirim kopi cap raga. Hihi. Org kedah jugak mama aisy ni ye. Kedah area mana dear?? Nk p raya nanti. .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015