Monday, 15 July 2013

Aisy @ Playground

Cerita balik kampung tak habis lagi..
Serius macam-macam cerita nak kongsi kat sini..
Tapi mama aisy is tak sempat! 
Pukul 430 pagi dah bangun siapkan sahur.. dan terus siap-siap nak ke office..
Maklumlah kena training kat KL ni..Dengan jammed bagai! Tak tau sampai bila..
Harap-harap cepatlah dapat pergi office kat bangi...huhu..

Masa cuti lama balik kampung tu..
Ada lah bawa Aisy pergi taman permainan..
Orang sibuk kerja kami bersuka ria kat taman mainan..
Feeling housewife seketika...Rindu saat tu!

Aisy cool ja masa bawa dia ke playground!
Mama yang excited lebih..hihi..
Jom layan gelagat Aisy!


Amboi sukanya dia..


Naik jongkang jongket! betul ka sebutan?haha..
Aisy happy sangat!



Aksi merbahaya!
Orang turun buntut dlu..Aisy nak turun tangan dlu..
Nak jadi stunt man! Adoinyeepunn! hihi..



Ok Aisy ubah fikiran! tak jadi nak stunt! hihi..

Miss those moment!

Alhamdulillah, Dah hari ke-6 berpuasa..Semoga semuanya dipermudahkan..!
p/s: Aisy dah tumbuh gigi masa balik kampung hari tu..
Alhamdulillah..Antara perkembangan yang mama papa nantikan~

2 comments:

hayati hashim said...

Aisy dh tumbuh gigi?? Waaa best la. Aisy sy jugak gusi totally. Kiki.

Izzati Asyraf said...

Aah..semlm baru perasan gigi atas pulak tumbuh..Alhamdulillah..yati nak email..ritu balik zati cari kopi tu xda kat jitra..lepas dah balik kajang tu mama zati bgtau dia dah beli kopi tu..tapi kena tggu raya la baru nak amik kat kedah nun..harap sabar menanti yer..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015