Tuesday, 8 November 2016

Roti Puri dan Jalan-jalan di IOI City Mall Putrajaya

 Suka datang sini IOI City Mall Putrajaya ni sebab dekat. 
Dan banyak kedai makan best2..haha..
Biasa kalau bawa anak-anak kalau jumpa mainan bawah ni mesti PAU nak naik..hihi..


Thomas n Friend.
 
Ni mama suka sebab dapat join sekali..haha
Train ni pusing-pusing tak sampai 5 minit pun dalam tu..
Tapi of cos buat anak-anak happy tak sangga orang kedah kata..haha
 

Sebelum ke IOI tu singgah breakfast roti puri kat kedai mamak kembar presint 9.
 Lupa nama..tapi femes kot restoran ni..haha.. 


1 comment:

achiek anis said...

alahai rindunya Putrajaya dan makanannya...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015