Sunday, 7 February 2016

Midnite Movie Date : Filem Diwale

Last sekali tengok wayang 2011 ya.Masa tu  anak tak de lagi. 
Sejak ada aisy memang tak jejak langsung   wayang...

Finally lepas 4 tahun baru jejak kaki balik..
Semata2 nak tengok filem diwale 
Dan kebetulan masa tu ada kat kampung dan mertua tlg tengokkan anak..
Tu pun Kitorang pilih waktu.midnite sbb dorang dah tidur...Senang..


1st time tengok di alor star mall dan 1st time jejak kaki kat sini..
Masa ni baru ja buka mall ni..Ramai ja orang walaupun midnite 


Harus masuk diari ni Hari ini dalam sejarah.Hahhaha.
Saya bagi 5 bintang untuk filem diwale..Kajol soooo cantik,gojess, meletops!
Lagu-lagu dalam tu pun best layan ja...
Jalan cerita  best..ada sedih..romantik..dan aksi....
Tak menyesal tengok...

1 comment:

aryan azra said...

Tak sempat lagi nak tengok cerita ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015