Friday, 29 January 2016

Boat noddle bangi

Pergi Boat Noodle ni last year sebenarnya..Masa tengah demam tu tekak teringin sangat nak makan makanan berkuah..Terus teringat boat noodle kat bangi ni..Selalu je lalu tapi tak pernah singgah..

 
 Konsep boat noodle bangi ni macam restoran fast food jugak..beratur dulu order..nanti diorang akan hantar makanan..Semangkuk RM1.80..Saya order 4 mangkuk licin semua..Memang sedap..Tapi portion semangkuk tu untuk 2 suap je yer..Actually 4 mangkuk tu pun rasa tak cukup..tapi malas nak beratur order lagi..dasar perut tong kan.,.haha..

Dalam restoran ni jugak ada FlaminGrill Burger. Kira boat noodle dan FlaminGrill Burger ni kongsi 1 lot kedai la...Dah alang-alang datang order jugak set burger ni sekali  set dengan air dan fries...last2 tapau burger tu sebab kekenyagan..Saya order signature beef burger...Sedap!...Tapi kalau makan panas-panas kat kedai lagi sedap..

Restoran ni di terletak betul-betul belakang PKNS Bangi nun..Jom ramai-ramai terjah..

Bangi Boat Noodle
No.7 & 9, Bangi Sentral
Jalan Medan Pusat Bandar 8
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor

UPDATE: Restoran di dah tutup kat belakang PKNS Bangi..Saya tak pasti berpindah di mana yaa..

1 comment:

Nik Azidah said...

Mangkuknya kecik cenonet je kan...kena lapan mangkuk tu baru kenyang hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015