Thursday, 10 December 2015

Aktiviti aisy di taska

Bulan ni last aisy di taska ni..
Bermula dari habis pantang sampai dah umur 3 tahun aisy membesar kat sini.. 
Walaupun teacher2 silih bertukar ganti..tapi aisy tetap setia kat sana sampai 3 tahun..hihi..

Kat bawah ni antara aktiviti aisy kat sini..Untuk 3 tahun ni aisy ditempatkan di playschool..
So banyak la aktiviti yang taska buat..

 

Aisy dah best friend dari baby..Syuhada...Next year syuhada pun dah pergi tadika lain..

  
Khusyuknya aisy...hihi..
 
Ok dah nak mula..Kenal bentuk..
 
Bijaknya dia..hihi..padahal kat rumah dah selalu main benda ni..haha..  

1 comment:

aryan azra said...

bagus tadika ni, kecik2 dah ajar macam2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015