Monday, 15 December 2014

Our 4th anniversary

10/12/2014 alhamdulillah dah 4 tahun hidup bersama en.suami dan dikurniakan aisy dan adik baby soon..macam biasa sambut ala kadar je..tahun ni tak de kek sebiji macam selalu.tapi mama aisy request makan kat restoran padi house kat putrajaya je..hadiah dari en.suami macam biasa pospone bulan depan..hadiah utk en.suami pulak non ador...cukuplah hadiah melahirkan adik baby nanti..haha...


Lepas kerja terus ke padi house ...



Kali ke2 datang sini..1st time dulu datang dengan bff syida..makanan kat sini not bad..sedap2 dan banyak pilihan..


Ni menu yang saya order..nama menu lupa..tapi macam spagethi bersalut cheese..sedap..aisy makan banyak sgt..hihi..en.suami order nasi goreng seafood padi..gambar non ador..sebab dah melantak dulu...tp sempat gak rasa..sedap weh..makan pulak dengan cili kicap...lagi la sedap..teringat2 oh...


Kat sini juga ada macam2 jenis kek..mulanya nak order cheese kek..tapi aisy awal2 dah pilih kek dia..kek feveret dia..setiap kali dtg sini wajib dia nak kek yang sama..tak perla demi anak..mama is pasrah nakk...hihi..



Eh ni entry food review ke entry anniversary..? K bye...love u en.suami..



1 comment:

alongxp dotcom said...

tahniah, happy aniversary yang ke 4, semoga kekal bahagia bersama hingga ke akhir hayat ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015