Tuesday, 16 December 2014

Aisy hantu durian

Kat office tadi tiba2 teringat nak makan durian..
Tup2 dapat wassap dari en.suami kata ada durian musang king kat rumah..
Alhamdulillah..rezeki..macam tau2 je..hihi..

Sampai rumah ingat saya je excited nak makan durian.
.rupanya aisy awal lagi suruh buka..
Tak menyempat dah dia... 


Tak sabar dah tu ..


Memang terbaik la rasa dia..padanla dengan harga rm35 sekilo..pitam..
Kalau mama aisy nak beli memang tak la..ni pun wan aisy belanja..thank you pak...


Tapi memang berbaloi dengan harga sebab mmg sedap..biji halus ja..


Nampak tak aisy hantu durian mewarisi mamanya...
Tengok cara makan pun bleh tau dengan dua2 tangan dia belasah..




Lepas makan pandai pulak minum pakai kulit durian ni..
Ingat dia tak nak minum..harap2 tak panas la aisy malam ni..
2 ulas jugak la aisy bedal sorang2...

Yeay lepas ni ada geng la bleh request durian banyak2 kat papa aisy..
Kalau ada back up anak nak makan laju sikit hasrat tertunai yer dakk??? Hihi..





1 comment:

DrCat said...

Salam singgah..td bc entry krabi.. Mcm best je ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015