Friday, 12 August 2016

Aisy turns 4

7 Ogos 2016. Genap umur Muhammad Aisy Iskandar 4 tahun..
Happy Bitrhday buat HERO mama..
Banyak jugak pencapaian Aisy sepanjang 4 tahun ni..hihi..
Ada yang buat mama tersenyum bangga dan ada yang buat mama urut dada..hihi..
Walau macam mana pun mama doakan anak mama jadi anak yang soleh..Aamin..

 

Muka senyum elok je..tapi dah mama asyik dok suruh senyum je..
Terus protes..buat muka..haha..Tapi tetap comel je..*mata keatas*

Sambut kecik-kecilan dengan family dan jiran-jiran..
Masa ni celebrate birthday Ayah dan Aisy sekali..
Ayah 2 Ogos..

Kek Aisy ni beli kat Breadtyme Bakery Bangi..Tiap-tiap tahun mesti beli kat sini je sebab sedap..
Butterscoth Kek ni pulak beli di kedaikekbangi by Kak Zetty.
 
Our family..Tahun ni masuk berempat..Dan insyaallah tahun depan pun masih berempat..
Ayat tu suspen sangat tu...krik..krik..krik..
 
Throwback birthday Aisy sepanjang 4 tahun..
Bila besar nanti aisy tengok gambar ni..Aisy tau la yang mama dan papa sayang sgt Aisy.
 Dan buat yang terbaik untuk Aisy happy ..Insyaallah.. 


Antara hadiah yang aisy dapat..Bila tanya dia nak apa..
Aisy cakap nak tobot..Last2 semua orang hadiah TOBOT..haha..
Mama ..Papa..Acu..TOBOT sesaje awak tu aisy..

1 comment:

nadiah hanum said...

Happy birthday Aisy...
Semoga jadi anak yang cemerlang..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to DIARI mama aisy dan alisya
Designed by UMIESUEstudio 2015